domingo, agosto 23

... JA SOM A CASA !

.
Desprès de passar gaire bé una setmaneta a Sant Julià (amb dues sortides a córrer -dimarts i dijous- i una pujada a peu a Puiglagulla)... ja som a casa !. Això de les vacances s'acaba.

(per cert, cóm m'estimen els bancs i caixes, quantes cartes he rebut de tots ells en aquestes vacances ! una de les cartes rebudes és un avís de correus: m'ha arribat un certificat “el "Servei Català de Trànsit"; espero que sigui per confirmar-me que han acceptat el meu recurs davant les dues multes -consecutives, el mateix dia i en el mateix lloc- que em van posar a la carretera del aeroport... perquè perillen 2 punts del meu carnet de conduir...).

Una trilogia ja llegida (la d'en Larsson) ha deixat pas aquestes vacances a una altra, d'una escritora també “arribada del nord” (la sueca Camilla Läckberg) i els seus “La princesa de hielo”, “Los gritos del pasado” i “Las hijas del frio”, que és la que estic acabant ara. Realment recomanable aquesta sèrie de novel·la negra (vistas com el que son, novel·la negra)
Després de passar pel tràngol de desfer la maleta, desar la roba, endreçar-la, passar les fotos del mini-book al ordinador i llegir la quantitat de correspondència rebuda (jo creia que, al mes agost, “tot s'aturava" en aquest país, però què va...); després de tot això, deia, toca d'aquí a una estona anar a celebrar el primer títol de la temporada: el de la Súper Copa d'Espanya. ¿ El meu pronòstic ?,
Baby Barça 3 - Athletic de Bilbao 1
La meva Andrea ahir va fer 23 anys... quants n'han passat ja des d'aquesta foto feta a Las Palmas cap l'any 89 !
.

No hay comentarios:

Publicar un comentario