lunes, septiembre 21

ESPAÑA (amb “ñ”)… OR ?.



Doncs, què voleu que us digui; ha estat un equip que, format per:
En Ricky Rubio, en Joan Carles Navarro, en Rudy Fernández, en Pau Gasol ( 53 punts entre tots ells i en el « cinquet » inicial, amb en Pau com a MVP i ell i en Rudy en el “cinquet ideal” del campionat), i per en Raúl López (2), en Marc Gasol (6), en Llull (5) i en Mumbrú (0)…. o sigui, 8 paios “d’aquí”, 66 dels 85 punts "d'España", per si sols ja superen els 63 que va fer Sèrbia. Els altres 19 punts -ara sí, d’España”- se’ls han repartit els 4 “espanyols”: Garbajosa (3), Felipe R. (7), Cabezas (7) i Claver (2).
Si els fa il·lusió als de la capital del reino el dir “España Campeona”, allà ells... la realitat, si nosaltres poguéssim competir com a nació (en aquest i d’altres molts esports) seria una altra ben diferent.
O no ?.
.

1 comentario:

  1. El mes curiós és que son el jugadors els qui volen jugar amb la selecció , són amics i formen una gran piña, per que ho han de deixar de fer. Si els deixessin escollir selecció, creus que tots anirian a la Catalana i passar a ser rivals dels sues amics ?. Ho dubto. Tu no ?? Mezclar deporte i política, no gracis.

    Per cert Rudy es de Mallorca, jugaría amb España

    ResponderEliminar