viernes, octubre 15

Arriba la "CBXR" ... i no és una moto.


Ahir el Jose “ens va llençar el am”: ens va mig engrescar per apuntar-nos a “una cosa nova”, que te a veure amb el córrer, però amb un córrer diferent; es tracta de la
Costa Brava Xtrem Running”.
Aquesta CBXR es disputarà els dies 13, 14 i 15 de maig de 2011 per etapes: (25 km- 55 km -55 km) i aproximadament 5.500 m de desnivell positiu.
Aquest 2011 es passarà pel Jardí Botànic de Cap Roig, a Palafrugell. A més, es modifica l’itinerari per evitar asfalt i passar més pels camins de ronda de la costa. Per aquest motiu, es passarà pel Cap de Begur per finalitzar el recorregut a la Gola del Ter, davant les Illes Medes.
L’originalitat d’aquest cursa i allò que la fa única i especial és que transcorre pels camins de ronda del litoral gironí. Els camins de ronda són una sèrie d’itineraris que voregen les cales de la Costa Brava i connecten les poblacions del litoral gironí i que passen per alguns dels llocs més emblemàtics de la costa gironina i ofereixen vistes espectaculars de les cales i en bona part transcorren entre pins.
.

No hay comentarios:

Publicar un comentario