lunes, octubre 25

SI AVUI ÉS DILLUNS. . .


… i ahir va haver-hi cursa, això vol dir que avui tocava jornada de recuperació activa. Així doncs, cap al Club a fer 12 quilòmetres en bici i una llarga -i molt necessària avui- sessió d’estiraments; i és que el “parte de guerra” d’avui és molt pitjor que el de l'endemà de la Marató de Berlín, perquè tinc:

- els quàdriceps adolorits, endurits, sobre tot en el terç superior...
- els sòleus molt més que adolorits...
-... i una emprenyadora punxada, desconeguda fins ara, a sobre la ròtula dreta.

La Mitja Marató va ser molt més dura del que tots pensàvem (el José em va dir que es va passar tota la tarda d’ahir dormint, en Xavier està gaire bé com jo i l’Albert té una cama -quàdriceps- ben tocada); tot i que pitjor va ser per l’Artur, que se’l van tenir que endur les assistències en creuar la meta perquè li va donar un “yuyu” (segons sembla, tot va ser una baixada de sucre); per això no el vam veure en acabar, tot i que el varem buscar per la zona d’arribada. En Juan Carlos, finalment, el va poder portar fins a casa seva, encara que una mica “grogui” després de gaire bé un parell d’hores d’acabada la cursa. Avui no l’hem vist pel Club.

Dimecres toca “sortida nocturna” pels voltants del Club, per muntanya, però “de tranquis”. M’hauré de comprar demà un “frontal” al Decathlon per poder-hi veure mentre corro. Espero que aquest adoloriment general de cames ja hagi minvat.

Demà començo la operació:
Buscant espònsors pel Tribanda ” (triatletes i runners).

Oferim diverses opcions, des de “pasta gansa a fondo perdido” per dedicar-la al que més necessitem puntualment (ja siguin equipaments, inscripcions a les competicions...); o que el espònsor es faci càrrec de la compra de material (samarretes, pantalons i sabatilles); un mixta de les dues... o varios espònsors. El que surti. Ara és mala, o bona, època per “demanar calers”: mala, perquè a l’empresa ja no els hi queda ni un duro... o bona, perquè tanmateix els poden quedar “calers” que estan pressupostats i que encara no han gastat i que, si no ho fan abans d'acabar l'any, no disposaran d’ells l’any vinent. Així que comença l’aventura del “Buscant espònsor pel Tribanda”. Seguiremos informando. Si hi ha algú interessat, que ho digui...
.

No hay comentarios:

Publicar un comentario