jueves, octubre 28

UNA CORREGUDA NOCTURNA . . .

(... i no em treieu les coses de contexte).

Avui dimecres (encara que aquesta publicació ja és en dijous), i tal i com estava previst, hem fet la “sortida nocturna runner” per muntanya; i ha estat tota una experiència. D’entrada perquè hem sortit un munt de gent, cosa gens habitual: l’Albert, l’Higinio, en Xavi, el Jorge M., “un Albert” (un nano que jo no coneixia), en Per, un altra nano jovenet que no sé com és diu, jo i la Berta, una noia que “debutava” avui amb els runners; i quin debut !.
Perquè jo ja ho he dit en més d’una ocasió: quan sentiu a l’Albert dir allò de...

-“serà una sortida tranqui-la, d’anar fent...”

...vosaltres, com si sentíssiu ploure, no us el creieu pas. Perquè la sortida “tranquil·la” d’avui, a les fosques i per muntanya, ha estat aquella que ja hem fet forces vegades i que va fins a les fonts, puja i passa pel darrera “del Moro” i baixa fins al club: una sortida tranquil·la d’una mica més de 10 quilòmetres per muntanya, amb forces estones de pujada, pujada, pujada i més pujada, no brutal, però sí constant... Per cert, el “frontal” que em vaig comprar ahir és una passada, de la molta i clara llum que dona.
És una experiència que hem de repetir.
Tema Tribanda: sembla que ja hem fet una incursió a la botiga “J’arribu” i tenim una bona opció de compra de samarretes marca “Brooks” (sí, ho confesso: jo no n’havia sentit mai a parlar d’aquesta marca). A veure si la gent espavila aviat i podem començar a posar fil a l’agulla amb aquest tema del equipament de la secció runner del equip Tribanda.

He sopat amb en Giuseppe, el meu amic-company dels voluntaris dels Campionats d’Europa d’Atletisme: el paio ha vingut des de Torino per un sopar que jo he organitzat per demà al vespre !.
.

1 comentario:

  1. Tenia moltíssimes ganes de fer-la, però el club de lectura de la biblioteca li feia un homenatge a l'Isidor Cònsul . Quina llàstima. Ha estat guapíssima.. La propera vegada segur que hi vaig!

    ResponderEliminar