miércoles, marzo 16

QUATRE DIES…


En Txabi posant granets de sorra
només per a un temps màxim de
1:49:59 pel proper diumenge...
 …només quatre dies i ja tornaré a competir a la Mitja Marató Barcelona Costa Maresme. Avui toca -m'he donat- descans; ja correré una mica demà.
Per a mi aquesta és una Mitja “especial”; va ser la meva primera Mitja, la del meu debut en la distància; i la vaig fer sol, sense cap company corrent al meu costat. Vaig decidir fer-la... i m’hi vaig llençar de cap, sense pensar-m’ho, i -com em passa sovint- també sense preparar-la. Era el març de 2009 i, sota un sol de justícia, el meu temps final va ser de 1:54:03 que en aquells moments em va al·lucinar (a mi i a tots al meu voltant); primer, per aconseguir acabar-la no havent corregut mai abans, seguits, més de 10 quilòmetres; i segon, per haver creuat meta per sota de les dues hores. Vaig repetir l’any passat (altra cop sol i també sota un sol espatarrant) i tot i que creia que havia anat molt bé, el meu temps va ser de 1:54:36... que eren 33 segons més que en la del debut.
I què m’espera per la edició d’aquest any ? Apart de, altra cop calor, m’espera el repte d’aconseguir baixar de 1:50:00 que -poca conya- seria “esgarrapar” una mica més de 4 minuts al millor temps en aquesta Mitja; això vol dir, ni més ni menys, que córrer 1 minut més ràpid -cada cinc quilòmetres- que en la cursa del 2009; i de pas, també aconseguir la meva MMP en la distància, que ja va sent hora.

Txabi.... a pel   1:49:59 !!!
.

No hay comentarios:

Publicar un comentario