domingo, abril 17

DIUMENGE “PRENYAT”... (*)

(*)... o el que és el mateix: " EN CINTA ".
Ja ni recordo el temps que feia que no trepitjava el club en diumenge. Aquesta tarda ho he tornat a fer, després d’estar sense córrer -preventivament- des de diumenge passat a la cursa dels Bombers.
M’he pujat a la cinta per còrrer 7 quilòmetres: n'he fet 2 a 6:00, 2 a 5:27, 2 a 5:00... i fent l’últim dels set a 4:36, per acabar cremant, en 37:40 minuts, 596 calories, que bona falta em feia (m’he engreixat gaire bé un quilo i mig ! ... o això em sembla a mi al menys). M’he trobat bé corrent, tot i la calor que he passat: ni un “amago” de dolor al genoll esquerra -ni tampoc ara en acabar- ni tinc ni més ni menys molèsties a l’esquena -piramidal- que abans de córrer. I si he anat avui a córrer és perquè aquesta setmana ve com ve: dimecres ni podré ni voldré anar-hi (2on. “asalt” contra els "merengones" a la Final de la Copar del Rey) i divendres marxem amb la Marta -mano a mano- cap a Pamplona/Iruña i rodalies fins diumenge o dilluns (està encara per veure quan tornarem). Alguna sortida per allà per la muntanya sí que farem, i alguna sortideta -jo- a córrer, també; per sort, en el “peazo hotel” que ens hem reservat hi ha sauna, jacuzzi, piscina i gimnàs; tot això ens anirà de perles per cremar tot el munt de bon menjar que -segur- ens fotrem entre pit i esquena tots aquests dies.

MOURINHO (per cert, altra cop patètic a la roda de premsa d'ahir): Diu que està fart d'acabar jugant amb 10 quan juga contra el Barça; i que fins i tot ja fa assaigs durant els entrenaments per jugar amb 10; aquest suposo que serà el discurs cap els seus jugadors quan prepara aquests "assaigs" (que no s'ho creu ni ell...):
- com que sou tan tontets i, un cop més, algun de vosaltres farà que l’expulsin, assajarem ara una estona jugant 10 contra 11 (ara que a mi ja m’està bé que n'expulsin a algun: així em doneu una bona excusa per poder tonar a fer el ploraner, que és el que millor se fer...).
Perquè, té collons la cosa: expulsen -sempre, sempre, sempre, amb tota justícia- a jugadors seus... i la culpa és del Barça !.

Li acabo d'adreçar fa una estona un parell de correus electrònics “als Jiménez” (tant al Jiménez del Oso, com al Iker Jiménez de “Cuarto Milenio”): i als dos els preguntava dues coses, per tractar de desvelar aquests misteris:
- Cóm és pot explicar el que una bestiola descarrilada, salvatge i agressiva com en Pepe acabi els partits sense veure una sola targeta ? (i que en moltes de les seves jugades-agressions, no li senyalin ni tan sols falta).
- Cóm és possible que un equip que surt a jugar, a crear i -inevitablement- a rebre coces, empentes i cops de colze,  sigui l'equip que acabi rebent les targetes ? (i que la premsa canallesca madrilenya parli, a sobre, de "favoritisme arbitral", "villarato" i tonteries per l'estil).
Estic a l’espera de les seves respostes, que ja us faré arribar...
.

No hay comentarios:

Publicar un comentario