martes, abril 19

VIGÍLIA DE FINAL


Demà, més o menys a aquesta hora, i després d'haver anat a córrer una bona estona per La Marbella, estaré ja preparant-me a casa del Nacho per veure el començament de la Final de la Copa del (seu) Rey, Final que guanyarem per 2-1, amb 2 gols de... Pedro. Com que demà ja correré, avui en plegar me n’he anat directament cap a casa, sense passar pel club a jugar a soft-ràquet (és dimarts) ni sortir ni a donar un vol en bici, ni sortir a córrer una eston pels voltants de casa: ja correrem demà (tot i que el piramidal esquerra “s'ha despertat amb força” des de diumenge al vespre). I molt em sembla a mi que lo d’anar a córrer per Navarra aquest dies que venen, ni parlar-ne: amenaça pluja tots els dies; de tota manera, i per si les mosques, ens emportarem “l’uniforme de runner sencer”, així com també calçat i roba de muntanya, per si hem de sortir només a caminar.
I ara que parlo “d’uniforme runner”... què se’n sap del nou “Tri-traje” ?; si no recordo malament, en principi hauria d’haver estat llest la setmana passada. Si arriben abans de dijous, me l’enduré a Navarra per provar-lo.

(ah!.. si sancionen -que no ho crec- a Iniesta amb un partit -a la Champions- i no pot jugar a l'anada, hi haurà un daltabaix, ho aviso !).
.

No hay comentarios:

Publicar un comentario