domingo, abril 24

SENZILL EXERCICI DE MATEMÀTIQUES…


Quant va de 79,5 a 82... ? doncs, exactament 2,5... o sigui, com els 2 quilos i mig que “he agafat prestats” (espero que temporalment) menjant com un verro aquests dos dies i mig de Setmana Santa per Navarra i La Rioja.
Ai senyor, els quilòmetres que em tocará córrer per treure-me’ls de sobre... !.
Però és que un cop allà no te’n pots estar, ni de la quantitat, ni de la qualitat; i si a això li afegeixes la cervesseta d’aperitiu mentre esperes el dinar o el sopar, i després el vi, rematant-t’ho tot amb un assortiment de postres que no te l’acabes, el miracle és que només hagin estat 2 quilos i mig en -precisament- dos dies i mig. I a sobre, sense córrer ni un sol metro, ni per terres navarreses ni per terres riojanes; tot i que portava la roba al cotxe; i això que ho vaig intentar provocar al menys (el sortir corrent) perquè estava dissabte en una cafeteria, veient el partit del Barça, completament rodejat d’aficionats del Osasuna i no me’n vaig poder estar de donar un sorollós cop de puny al taulell i de cridar -sí, cridar- goooool !! quan en Messi va fer el segon, després d’una segona part d’angoixa i sentint “a la penya pamplonica” dient convençuts tota l'estona:
- les empatamos, Patxi, ya verás como les empatamos; eso si es que no damos la campanada al final y les ganamos...
Abans d’això, vaig poder escoltar un tros de la roda de premsa d’en Mourinho; però aquest cop la meva esbroncada no va per ell sinó per un periodista de Madrid; perquè s’ha de ser absurd com per preguntar-li:
- Lo que parece claro es que, si esto dura un mes más, atrapáis al Barça...
 i el paio es queda tan ample. Què passa ? que en aquest suposat “mes afegit” el Barça no jugaria també partits, o es que allargarien la Lliga un mes, però només pel Madrid ?. S’ha de ser idiota.
.

No hay comentarios:

Publicar un comentario