jueves, abril 28

ÚLTIM ASSAIG

Sort que -per poder anar a la FNAC a veure cóm podia fer per descarregar/actualitzar mapes pel navegador GARMIN del despatx- he sortit abans d’hora perquè… collons quin xàfec que ha caigut, pel que sembla, a Badalona i rodalies !.
Ja arribant club (per allà encara no plovia) el que he fet per preparar la Cursa Nocturna de L’Hospitalet del proper dissabte al vespre ha estat no sortir a córrer, però sí en canvi fer 14 quilòmetres en bici, a un bon ritme. En sortir del club sí que plovia -i cóm- així que he arribat ben xop a casa; a sobre avui, i per primer cop en anys, havia deixat el casc lligat a la Triumph, en lloc de -com faig sempre- deixar-lo a la recepció del club (puto Murphy i les seves lleis !).
Des d'aquest matí tinc molèsties -dolor- a la part superior del peroné que, en principi, no m’impedeix córrer; primer creia que era cosa de tendó, però sembla ser que és del os (i no recordo haver-me donat ni un sol cop). Veurem cóm evoluciona d’aquí a dissabte per la nit. L'Albert m'ha recomanat posar-hi fred.

(C.Q.  623  65-361-262)
.

No hay comentarios:

Publicar un comentario