viernes, mayo 27

EL DIA ÉS DEMÀ !


Després de tants i tants dies d’espera, de tensa espera, el desitjat partit ja és aquí, a tocar. Exactament d’aquí a 24 hores -quan escric això- la pilota ja rodarà per la verda gespa del nou Wembley.  És “La Final de la Champions”, el millor partit possible entre els millors equips possibles. No hi haurà por per part de cap dels dos; ni hi haurà treva, tampoc, per part de cap dels dos: “Roma 2009” estarà molt present, per raons ben diferents, en el cap, el cor i les cames dels jugadors d’ambdós equips.
La meva aposta ? ja la sabeu fa dies:   3 - 1
Jo el partit el veuré, i és clar... però encara no sé on, ni amb qui. Pel matí marxaré -sol- cap a Roda de Barà en moto, per poder gaudir del...
party-festorro-barbacoa-piscina-jardí-begudaimésbeguda” per celebrar el 40 aniversari d’en Marco, que va ser dimarts passat. Per diversos motius, del Tribanda Team sembla que finalment només podrem anar-hi l’Alberto, en José i jo. Em podré quedar allà fins a les set de la tarda, com a molt tard, perquè hauré de retornar a casa per poder veure el partit amb Marta... però -repeteixo- encara no sé on ni amb qui (en Nacho, finalment, marxa en bici demà al matí amb una colla i no torna fins diumenge, així que, dels plans de veure’l a casa seva, nasti de plasti).      

No hay comentarios:

Publicar un comentario