lunes, mayo 16

EN HAILE GEBRSELASSIE…


… s’ha quedat sense el seu successor natural a la Marató perquè avui, en un desgraciat accident (?) ha mort l’atleta keniata SAMUEL WANJIRU, l’actual campió olímpic de Marató a Beijing 2008 (...que és aquella ciutat a la que tota la vida li havíem dit Pekín) i que era el més ferm aspirant a succeir a Haile Gebrselassie, “l’estratosfèric” i menut corredor maratoniá etíop, que -després de “punxar” a la Marató de Nova York d’aquest any i anunciar que és retirava de la competició- ha fet marxa enrere (i no, no és aquesta una nova modalitat atlètica) i ja és prepara a fons pels Jocs Olímpics de London 2012, olimpíada en la que ja no podrà competir amb el malaurat Samuel Wanjiru.

Pel que fa a mi, i després de passar-me tot el dia amunt i avall per terres gironines, si ahir vaig fer 20 quilòmetres en bici, avui n’he fet 6 corrent (1 a 6:00 i 5 a 5:27) en 33:25 minuts i cremant 426 calories, que ja està força bé "per la meva panxeta". He estat corrent i, a la vegada, intentant aixecar els ànims de l’Albert, que va patir un punyeter i desgraciat incident a la Iron Man 70.3 de Mallorca: va rebentar la coberta de la roda del darrere al quilòmetre 70; quina putada!. Per la resta de “Tribanderos”, bones noticies:
en David per poc baixa de les 5 hores (5:08:22), l’Alberto va lluitar com una bèstia (5:50:26), i en Pau va acabar-la molt, però que molt dignament (6:02:06); l’Alberto i en Pau debutaven en la distància.
Tots quatre van deixar, tots, el pavelló TRIBANDA ben alt !
(llàstima de "lo de l’Albert", perquè estava molt il·lusionat, i esperançat en poder baixar de les 5 hores; s’havia preparat prou bé... i -a sobre- anava bé, molt bé, fins a la “rebentada”).

(C.Q.  693  74-391-302)
.

No hay comentarios:

Publicar un comentario