domingo, mayo 1

BEFORE… AND AFTER


La temporada s’ha acabat ! (per a mi al menys…). I com estava previst, ho he fet amb "nocturnitat i alevosia" corrent la II Nocturna de L’Hospitalet; l’he correguda amb Olga, com ja ho vaig fer també a la “Sansi de Lloret” el desembre passat. Finalment, només he fet una de les dues voltes, 5 quilòmetres, en un temps de 24:09 (a un bon ritme de 4:50 per aquestes alçades de la temporada) o el que és el mateix, he arribat el 110 entre els 947 que van córrer la cursa de 5 quilòmetres; tot i que estava apuntat "a la llarga" en arribar al primer pas per meta, en lloc de continuar i fer la segona volta, m’ha arribat el flaire de la fideuá i he decidit sobre la marxa deixar-ho estar fent només una volta i anar-me’n a cruspir un bon plat.
Molt bon temps de Olga (26:45) i rapidíssimes com sempre (en la cursa sencera de 2 voltes, 10 quilòmetres) les meves dues “Cobardes favorites”: Montse va acabar en 45:05 i Maria José en 46:54.
Les fotos son del before cursa i after cursa (amb la fideuá, cóm no ! (per cert, excel·lent i cuinada amb llenya).
Ah!: aquest any sí que varen parar el transit i no varem tenir que creuar la Gran Via corrent entre els cotxes en marxa...  Tot un detall !.

(C.Q.  628  66-361-267)
.

2 comentarios:

  1. Txabi no et vaig trobar! Jo la vaig fer llarga, però no vaig arribar a la fideuà perquè ni la Mireia ni el Per es volien quedar a fer la cua (que semblava de més de mitja hora, potser) Total que com que jo havia fet pasta per dinar vam tornar a casa a cruspir-nos les restes.

    No sé quin temps he fet perquè no em trobo a la classificació!

    ResponderEliminar
  2. Ara ja sé el temps: 57:43

    ResponderEliminar