lunes, noviembre 14

MINI SÈRIE

Després de no haver corregut gens ni dijous, ni divendres, ni dissabte ni diumenge (i tot i que l’esquena torna a donar-me pel sac, i amb intensitat) avui tornant de Girona me n’he anat al club a córrer una mica; com sempre, sense una idea predefinida del què fer.
Total, que m’he pujat a la cinta i he corregut 5 quilòmetres; el primer, d’escalfament, a 6:00, per començar tot seguit una sèrie de 500 metres a 5:27, 500 metres a 4:36, 500 metres a 5:27, 500 metres a 4:36... i així fins a completar una sèrie de 4 quilòmetres en poc més de 20:15 i suant -i cremant- 432 calories. M’he pres, amb molta cura, la sessió -llarga- d’estiraments posteriors, per no “despertar a l’esquena”.
Corrent, l’esquena m’ha deixat tranquil; ara ja fa estona que estic a casa i continua “endormiscada”, sense que s’hagi reproduït el dolor d’ahir, que s’ha perllongat durant tot el dia d’avui (tot i el “xute” de Reflex gel, Robaxisal i Espidifen). És un dolor diferent al habitual de sempre: és més de maluc, d’os (més que muscular al voltant de les vèrtebres) i a la part dreta (quan normalment “em toca el que no sona” a l’esquerra i sent més un dolor muscular...). Què hi farem !.
Mala setmana aquesta per córrer: demà encara podria tornar a fer quelcom, però dimecres estic tot el dia a Madrid; i dijous, divendres, dissabte i diumenge me'n vaig amb la Marta a Lisboa.
I el 27, la Mitja Marató "Ciutat de Tarragona"...  Ai senyor !. 
(C.Q.  1.302  145-589-713)

1 comentario:

  1. Ja veuras com per la Mitja de Tarragona, estaras al 100%, anims crack.

    ResponderEliminar