miércoles, noviembre 9

TXABI RETURNS !

Doncs sí; després d'haver-m'ho proposat, avui -després de molts i molts dies- he sortit a córrer amb els companys. I bé, m'he trobat bé, força bé. Fins i tot he forçat el ritme, he anat ràpid, alegre, “sueltecillo”... tot i que el recorregut -per a mi al menys- era exigent: hem anat des del club fins al Parc de Cervantes, però no anant per la carretera, sinó fent la variant “cole alemán”, o sigui, tot pujadeta des de que enfilem el carrer Major de Sant Just. M'he enganxat al Enric i al Ramon, intentant -i aconseguint- que no se m'allunyessin. L'anada, 4 quilòmetres, ens l'hem cruspit en 20 minutets, força bon temps “anant cara amunt”. La tornada, uns altres quatre quilometres, però feta ja per la ruta habitual, més planera. La tornada l'he fet gaire bé en solitari, perquè “locomotora Cèsar” ha engegat a córrer tot sol i ha estat “visto y no visto” (ha acabat fent una mitja de 4:30); l'Enric i jo hem anat plegats, un rere l'altre, fins gaire bé la Nestlé, però allà ell ha ja donat una bona accelerada i l'he perdut; pel darrera meu quedaven l'Albert -acompanyant la Maria- un nano del que ara mateix no recordo el nom i la Belen, cadascú al seu ritme.

He acabat satisfet; o sigui... “Txabi returns”, com -en conya- em deia l'altra dia l'Alberto... Espero i confio en que no sigui flor d'un dia i reprengui amb assiduïtat setmanal les sortides nocturnes dels dimecres amb els companys (els divendres sortiré a córrer la setmana que, pel que sigui, no pugui sortir el dimecres).

(C.Q.  1.297  144-589-708)

1 comentario:

  1. Benvingut a casa teva! Ja veus que nosaltres seguim aquí com sempre. Dimecres i divendres. Bé, jo divendres normalment no perquè em toca la tirada llarga i la faig millor el cap de setmana amb llum perquè m'hi estic 2 hores.

    ResponderEliminar