viernes, octubre 19

Fins a la Creu de Pedralbes en solitud…


Avui divendres s’ha produït un “des encontre”. I és que jo no podia estar a tres quarts de set al pàrquing del club per sortir a córrer amb la colla, així que -via WhatsApp- els he dit que els esperaria davant la Nestlé, per acompanyar-los fins a La Creu de Pedralbes i tornar. He anat veient missatges al WhatsApp de que aquest no venia, l'altra tampoc, aquella tampoc... així que presumia que avui seriem pocs corrent; a sobre -tot i ser divendres- no anàvem a Les Aigües, perquè es fa fosc molt aviat i podem anar-nos-en de morros pel terra.
He sortit de casa just de temps com per poder anar fins el pàrquing, però amb temps de sobre com per esperar-los quiet, palplantat, davant la Nestlé, així que he arrancat a córrer en direcció al club fins a la “frontera” entre Esplugues i Sant Just, a sota el pont de la autopista, per creuar-me amb ells i fer ja plegats el camí fins a La Creu. Però eren ja les set i cinc i no venien (des del club i fins allà no hi ha ni dos quilòmetres) i he pensat que potser “les baixes” eren tantes que igual no havien sortit. Així que com que el destí inicial era La Creu de Pedralbes.... cap allà que me n’he anat corrent jo tot solet; he fet una paradeta a la Font del Cervantes, he fet uns petits estiraments en arribar a La Creu i ja des d’allà, d’una tirada, de tornada fins a casa completant uns 6,5 quilòmetres, a un ritme promig de 5:14.
Però collons, quina xafogor que feia avui ! pitjor que molts i molts divendres d’estiu. A primera hora de la tarda, el termòmetre ja marcava 28 graus !.
(C.Q.  841  103-291-550)

No hay comentarios:

Publicar un comentario