domingo, octubre 14

CORREBARRI 2012 - Una cursa divertida


Avui era el primer cop que és celebrava la “ C o r r e b a r r i  ”. I, per ser el primer cop, 3.000 corredors inscrits (això de les curses populars és tota una febre...!).
Ambientarro brutal abans de la sortida. Com jo, crec que avui el 98% dels corredors portaven posada per córrer la samarreta que ens varen donar; i és que avui tenia tot el sentit del mon posar-se-la: cada un dels 10 barris de Barcelona “corria” amb una samarreta d’un color diferent. I no, la de Sants no ha estat vermella, com vaig aventurar-me a dir, sinó taronja-coral (molt semblant a una de les segones samarretes del Barça de fa unes temporades). A la gent se la veia “cofoia” del seu barri, orgullosa, i buscava anar-se re agrupant cap els llocs on hi havia samarretes del seu color, del seu barri: el resultat, una cursa d’allò més “colorista”.
El meu temps d'avui ?: ni bo ni dolent; ja m’he acostumat a córrer per sensacions, i les d’avui (tot i la punyetera fascia) eren bones:  51:28  de temps de cursa, que passen a ser 52:57 de temps “oficial”, afegit el gaire bé minut i mig  que he estat completament parat, bevent, en arribar al avituallament del quilòmetre 5, davant de l’Estació de França. I és que és això el que deia de “córrer per sensacions”: jo haig de parar per beure... i paro; el temps final oficial ja tant me fa.
Recorregut gaire bé pla del tot i entretingut (però què avorrit se’m fa seeeempre el Passeig de Circumval·lació del Parc de la Ciutadella-Zoo). El dia s’ha llevat fresquet, però en arrancar la cursa, a ran de mar, el sol ja no ens ha deixat ni un segon tota l’estona.
Visto lo visto, aquesta ha estat la primera de les moooltes correbarris que és correran. Segur !.
La Susanna Ballester (a la que veieu, contenta i somrient en aquest enllaç de BTV, i amb la que coincidiré a la Behóbia) i que és l’amiga maratoniana de la Trini i que corria per Gràcia, ha estat la primera dona en creuar meta, en 41:26 i arribant en la posició 154 de la general; la cursa l'ha guanyat José Luis Blanco en 31:53 corrent per Sant Martí (els tres primers corredors per Sants-Montjuic han arribat en les posicions  4ª, 12ª  i  15ª).
A hores d’ara encara no hi “penjat” el resultat de quin dels 10 barris de Barcelona ha guanyat “La Orelluda” (puntuaven el temps dels 35 primers corredors i de les 10 primeres corredores de cada barri... així que el resultat de les noies era avui molt i molt rellevant... recordeu que la primera, la Susanna, ha entrat en el lloc 154). 

¡¡¡ Última hora...!!! : ha guanyat aquest primer CORREBARRI la gent del de SANT MARTÍ; segons (mira tu quin mèrit, amb lo gran que és el barri, i el fotimé de gent que hi corria per ell) l'EIXAMPLE; i tercers, els meus, els més grans... els de SANTS !.

(C.Q.  830  101-291-539)

No hay comentarios:

Publicar un comentario