martes, octubre 16

Pels voltants de casa…


Com que demà, per feina, no podré sortir a córrer amb la colla, avui que he arribat d’hora a casa me animat a fer una “sortideta exigent” de cara a “anar fent muscle” per la Behòbia, és a dir, buscar desnivells, anar “a fer una mica la cabreta”. I ben a prop de casa que els tinc aquest desnivells (avantatges de viure on visc, gaire bé a peu de muntanya) amb la pujada al Cole Alemany a tocar, ja sigui per un costat o per l’altra; avui he fet aquest recorregut al inrevés del que és habitual:  
Juli Garreta, sota el pont, Lluís Companys, rotonda, Jacint Esteva i Fontanet, Cole Alemany, baixaaaaada fins al pont; mitja volta i pujaaaaada altra cop per Jacint Esteva i Fontanet (aquí se m’ha “esconyat” el satèl·lit del Garmin i s’ha tornat boig) Cole Alemany, rotonda,  Lluís Companys, sota el pont, carrer de l’Església, entrada pel parc del costat de casa, l’he creuat i finalitzant pujant els 75 esglaons que hi ha fins arribar a dalt del carrer de casa altra cop: poc més de 4 miserables quilòmetres (però ja dic, per a mi força "exigents") en no sé quan de temps (... per culpa del puto Garmin).
Una cosa està clara: el proper dia 11 faré ben bé el “préssec” a la Behòbia, ja ho veig a venir: i és que les meves cames, a la que enganxen desnivell, fan figa i el meu, ja de per sí baix rendiment, cau en picat (... encara que també és veritat que competeixo millor que entreno).
Però, tant me fa: aquesta Behòbia-Sant Sebastià me la prenc com una festa, com un festival al que he estat convidat... i penso gaudir-ho; faci fred, faci calor, plogui, hi hagi pujades, hi hagi baixades... m’és ben igual !.
(C.Q.  834  102-291-543)

No hay comentarios:

Publicar un comentario