jueves, diciembre 6

Com més m’entreno…


… millor corro  ( frase del cèlebre filòsof  Perogrullo).
Avui m’he proposat fer una “tirada llarga”, després d'haver-me corregut diumenge passat, de punta a punta els 9 quilòmetres de “La Carretera de les Aigües”. No em pregunteu perquè m’havia plantejat aquesta “tirada llarga” d'avui, perquè ni jo mateix ho sé.
Total que gaire bé a les deu en punt, i en un altra matí força fred -8 graus- però radiant de sol, he començat a córrer des de Pl. Mireia; la meva idea d’avui no era fer Les Aigües d’anada i tornada (m’avorreixen soberanament els recorreguts repetits); no, la idea era -i ha estat- tornar a fer tota la Carretera de les Aigües, i continuar més enllà: baixar fins a la plaça del final del Tramvia Blau, continuar baixant fins a la Ronda de Dalt i des d’allà anar, pel lateral de dalt, per anar a buscar la Creu de Pedralbes, continuar per la Carretera d’Esplugues i fins a casa.
Sí, sí, ho veieu bé:  10 jugadors del Benfica
per només un del Barça... però quin un: el 10 !
He fet 4 úniques parades : a la Font del Mont (a beure aigua), al Pla dels Maduixers (final de la Carretera de les Aigües, a recuperar el “resuello”), a poc d’agafar les Rondes (per amenaça de rampa al bessó de la cama dreta, i que m’ha fet caminar uns 300 metres) i en arribar a la Font del Cervantes (altra cop per beure aigua).
En total han estat 15 quilòmetres clavats, fets en 1:20, a una ritme força acceptable de 5:20. Curiosament -Garmin dixit- he fet els 9 quilòmetres de la Carretera de les Aigües exactament,en el mateix temps que diumenge; clavat: 45,27  ni un segon més, ni un segon menys. És el que jo anomeno “ritme dièsel Txabi: chaca-chaca-chaca...”.
Ara, una “siestecilla” i després cap a veure la peli d’en Cesc Gay: “Una pistola en cada mano”, amb un repartiment d’escàndol, tant el d’elles com el d’ells.
Un twitt molt bó d'ahir: "Desalojen La Cibeles, repito, desalojen La Cibeles: lo de Messi sólo ha sido un golpe."
(C.Q.  945  113-291-654)

No hay comentarios:

Publicar un comentario