domingo, diciembre 23

M T -E- Q E A P


Home, tenint en compte que el primer (Ilias Fifa, del FCB) ha acabat en 14:23, tampoc és per tirar-hi coets, però avui al matí -a la SANSI de Viladecans- he tornat a fer
M T -E- Q E A P
Sí, perquè, a falta de conèixer el meu temps oficial, el meu crono s’ha tornat a aturar avui en
23:55
que vol dir que és el Mateix Temps -Exacte- Que El Any Passat en aquesta mateixa cursa de 5 quilòmetres,  ni un segon més, ni un segon menys; això sí, l'any passat venia de fotre'm una bona òstia amb la moto 3 dies abans de la cursa (tot i això, la millor marca personal en curses de 5 la tinc -com no- del meu fantàstic any 2010 i justament d'una Sansi, però de Lloret, en un temps de 23:28).
Tots els quilòmetres d’avui altra cop per sota de cinc minuts, tot i que els primers 400 metres he hagut de fer-los “al trote” i sortejant i esquivant gent i més gent (perquè he sortit des de força enrere i pel davant meu hi havia un munt de corredors que, a sobre, s’ho prenia amb la calma, com de passeig).
Dia espectacular per córrer; gens de vent, un sol intens i lluminós com d’estiu i una temperatura d’uns 15/16 graus quan hem arrancat a córrer. Coneixia el circuit de l’any passat, així que no hi ha hagut sorpreses, i m’he pogut graduar, que vol dir anar gaire bé el 100% del temps al mateix ritme, sense afluixar ni accelerar (un cop passats els primers 400 metres, és clar).
Passen els anys i no milloro... però no vaig enrere, què no és poc !. Ja ho deia jo dimecres: em sembla que “vaig malament”... però acabo fent un bon temps. Veurem si puc repetir -o fins i tot millorar-ho- el proper dimecres a El Masnou. Objectiu: 22:59... o menys!.
(C.Q.  985,5  119-291-694,5)

No hay comentarios:

Publicar un comentario