domingo, diciembre 2

Què fa fred ? ...què més dona !


Que el fred no et deixi a casa sense sortir a córrer…
Després d'11 dies sense córrer ni un sol metre (per unes coses i per d’altres, excuses la majoria d'elles) avui ni els 3 graus de temperatura que feia m’han impedit sortir a córrer. I com que no volia “rajarme” i fer mitja volta a poc de començar, Marta m’ha portat en cotxe fins a Pl. Mireia i li he dit que em recollís al cap de tres quarts d'hora al Pla dels Maduixers; així que tenia pel davant tota la Carretera de Les Aigües en tota la seva extensió, amb els seus 9 quilòmetres... i sense possibilitat de poder fer marxa enrere a mig camí, perquè tampoc no portava mobil. En tots aquest anys que porto corrent -aquest mes en farà ja 5- no l'havia fet mai sencera (pel tema logístic, més que rés).
Abans de començar a córrer m’he creuat amb els valents que feien la Cursa de Collserola per muntanya (el nostre Tribanda Tomás estava entre tots aquells valents); he estat una estona allà palplantat veient-los passar i patir... però no he vist en Tomàs.
Amb la intenció més d’acabar-la que de fer-la “a un bon ritme”, he arrancat a córrer en aquest fred matí dominical amb -com sempre- la Carretera de Les Aigües a tope de gent: caminant, corrent, al trote, amb gossos, en bici... Sort que feia un bon solet i gaire bé tota l’estona m’ha donat escalforeta... però, per contra, feia ratxes de fort vent en contra -casualment, a les zones ombrívoles- i costava avançar, a mi al menys 
He fet una breu paradeta “per repostar benzina” i recuperar el "resuello" a l’aixeta de la Font del Mont i ja des d’allà d'una tirada fins a final de trajecte. M’ha sortit -en els gaire é 46 minuts que he trigat- una més que bona mitja de 5:16. I m’he trobat bé, tot i la inactivitat dels darrers 11 dies.
I ja sé el que faré el proper dia: una “tirada llarga”: faré el mateix que avui, però tornaré a casa corrent, baixant per l’avinguda del Tibidabo, i anant després per dalt de les rondes, Monestir de Pedralbes, Carretera d’Esplugues, Cervantes i cap a casa. Calculo que seran -més/menys- uns 8 quilòmetres, així que faré una tiradeta d’uns 17. Quan ? Possiblement el diumenge vinent. Dimecres no sortiré, perquè vull veure cóm en Messi supera el récord d'en G. Muller durant el partit de laChampions davant el Benfica (només li falten 2 gols per superar-lo... digui el diari Marca el que digui).
 
(C.Q.  930  112-291-639)

1 comentario:

  1. I l'Erik estava de voluntari a plaça Mireia indicant als corredors per on havien de tirar!

    Jo he fet una volteta en bici, no res, ja que el peu no el puc ni posar a terra. Ara ja no és córrer, és que no puc ni caminar.

    ResponderEliminar