domingo, diciembre 16

Corrent un diumenge el “set i mig”…


Bon matí per córrer el d’avui; 17 graus, sol, i una mica de vent, però sense arribar a emprenyar per córrer. Tampoc és que hagi matinat gaire, la veritat: he arrancat a córrer a les onze del matí des d’un carrer transversal del final del Passeig de la Zona Franca i, xulo que és un, m’he encarat cap a Montjuic amunt per anar a buscar el carrer dels Jocs Olímpics, fins a dalt de la seu de INEF, circuit de Montjuïc de baixada, Poble Espanyol, Torres Venecianes, Plaça Espanya, Gran Vía, Plaça Cerdà, Passeig Zona Franca avall i fins arribar altra cop on havia deixat aparcat el cotxe.
M’ha sortit un bon ritme promig de 5:08 per fer els “set i mig” quilòmetres en 38:37. Amb aquests “set i mig” han estat 22,5 els quilòmetres que he corregut aquesta setmana (9+6+7,5)... i això vol dir que ja estic només a 26,5 quilòmetres dels 1.000 en aquest any 2012; 20 ja els tinc “controlats” del 23 al 31 de desembre ("La Sansi" de Viladecans, 5 - "La Sansi" d'El Masnou, 5 i "Nassos" de BCN, 10) i per tant, entre demà i dijous hauria de fer els 6,5 que encara tinc “penjats”. El millor serà sortir a córrer dimecres amb la colla perquè, amb aquests, segur que 8 en cauen!.
 
Mal dia per l’atletisme:  
-Ha mort atropellat  per un cotxe (i en van...) Iñaki Lejarreta, nebot del gran Marino, de 29 anys, que havia estat campió d’Espanya de mountain bike, i diploma olímpic a Pekín 2008.
-I la candidatura en la que anava Fermín Cacho per intentar aconseguir la presidència de la Federació Española d’Atletisme, no ha guanyat; així doncs, el sempitern J.M.Odriozola seguirà un període més com a president ( i en van...); i és què s’enganxen amb Loctite a la poltrona i no hi ha qui els desenganxi  (va ser escollit per primer cop fa 23 anys, el 14 de gener... de 1989 !)  I si no que li diguin al president del “fúrbol”, en Villar, que encara en porta més, des del 29 de juliol de 1988.
 
(C.Q.  973,5  117-291-682,5). 

No hay comentarios:

Publicar un comentario