domingo, febrero 8

QUINA ENVEJA ! ! ! !





No fa ni tres hores que ha acabat la ½ Marató de Barcelona, amb la participació de l’Albert, en Pau, el Juan Carlos, el Jose, el Marco, en Roy, la Mercedes, en Ramón, en Jordi …
(i que jo sàpiga, ningú mes). I aquí teniu les primeres fotos (si cliqueu a sobre d'elles, les veureu "en gran").

Tots en molt bons temps... (la progressió d’en Pau continua sent acollonant... i sospitosa: crec només durarà fins que s’instaurin els controls anti-doping, perquè estic segur que deu anar “fins a les tranques” del que sigui que pren...); encara que millor no saber el què pren el guanyador, un kenia que ha fet... menys de tres minuts per quilòmetre !!!

Felicitats a tots i... quina enveja, nois; l’any que ve igual la correm junts perquè, el que és avui per avui, el meu cos -les meves cames- no estan encara preparades per “una mitja” (amb prou penes, per un mitjó...).

"... a cualquier hora, en cualquier lugar, siguiendo otras pisadas, el camino no se acaba en el encinar..." (JMS-En cualquier lugar, 1969).
.

2 comentarios:

  1. Quin tros de foto!...Però on estaves, jo ni tan sols t'he vist? M'alegro molt que la publiquis i sobretot de tenir una imatge meva en el sprint final.

    Per a l'any que ve et volem veure en en la meta però vestit de curt!

    

Una abraçada

    ResponderEliminar
  2. L'any que ve serà la teva speedy! T'hem trobat a faltar a l'asfalt!! Gràcies pels ànims durant la cursa i per venir a recolzar-nos a tots!

    Abraçades, ens veiem pel club! (avui 4-0)
    Pau.

    ResponderEliminar