sábado, marzo 14

L’ÚLTIMA NIT ...

Bé, això ja està llest, ja no hi ha marxa enrere.


Si normalment ja coneixeu el meu estat d’excitació-nervis-angoixa abans d’una Cursa, podeu imaginar-vos cóm estic hores abans de córrer la meva primera Mitja Marató: més de 2 milions cent i pico mil centímetres corrent !!! (¿ ... a que acojona ? vist així)


Sí, ja sé, no es rés de l’altra món però què coi, mai no he fet seguits vint i pico quilòmetres corrent. I, per acabar d’arreglar-ho, sembla que demà farà un dia de conya.. de conya per estrenar la platja !!!: sol, temperatura elevada i humitat... els factors ideals per córrer una cursa.


M’he anat a firar uns nous estris al Decathlon (foto); davant de la meva impossibilitat de beure "a morro" mentre corro de les ampolles d’aigua recollides pels llocs d’avituallament, m’he comprat un cinturó amb botelletes de les “peques” (que reompliré amb Aquarius); a més, també m'he comprat "un parell de no sé què” (una espècie de compota de fruites per quan arribi la primera hora/hora i quart de cursa). I també una gorra transpirable (faig col·lecció de gorres -en dec tenir un centenar-, alguns ja ho sabeu, però no en tinc cap de realment transpirable i lleugera per córrer); i també he comprat un nou braçal, transpirable, per portar el meu imprescindible l’Ipod al braç (per demà, carregat amb tres recopilatoris de musica disco dels anys 70 i els 80).

D’aquí una estona me'n aniré a sopar (sí, Albert, sí, hidrats de carboni, com aquest migdia...) i espero que, després, l’Atlethic de Bilbao alegri la meva primera nit pre-Mitja passant-li per sobre, altra cop en pocs dies, al Madrid.

Ahir vaig posar en marxa, entre els companys runners del Club, un concurs anomenat:

“Jo crec que en Txabi no baixarà de...”

perquè fessin les seves prediccions sobre el meu temps de demà a la Mitja Marató. Les prediccions que ja m’han anat arribant estan així:


-ALEXIS MARTÍNEZ 1 H. 47’ 35’’
-XAVIER CELMA 1 H. 50’
-PAU ARAGONÉS 1 H. 57’ 20’’
-PER KVAM i BELÉN GARÍ 2 H. 03’
-JUAN CARLOS DE MINGO + de 2 Hores (sense precisar més; per no ser massa cruel, suposo...).

Per cert, en Juan Carlos m’ha dit que ja ha superat el seu problema amb la inscripció “by the face” a la Cursa dels Bombers amb el codi VIP; espero que tant l’Albert com en Pau facin el mateix.

Per cert (bis): acabo de venir del cine de veure: “El Gran Torino”; realment recomenable.


Apa, que Dios reparta suerte !!!


“...y te acercas y te vas después de besar mi aldea. Jugando con la marea te vas, pensando en volver. Eres como una mujer perfumadita de brea que se añora y que se quiere, que se conoce y se teme. Si un día para mi mal viene a buscarme la parca, empujad al mar mi barca con un levante otoñal y dejad que el temporal desguace sus alas blancas. Y a mí enterradme sin duelo entre la playa y el cielo...” (JMS-Mediterráneo, 1971).
.

1 comentario:

  1. Per cert Txabi que les dues hores i tres ho va dir en Per, ho va enviar des del meu correu però no és la meva opinió. Jo m'he abstingut.Per cert, com t'ha anat?

    ResponderEliminar