jueves, marzo 12

TRES TEMES . . .

.
- ½ MARATÓ DE DIUMENGE
- EL PARTIT D’AHIR DEL BARÇA
- … LA FEINA !!!

Per parts.

LA CURSA: El dilluns, quàdriceps “tocats”, però vaig poder fer una petita sessió de “recuperació” post-cursa. Dimarts, entre que vaig acabar tard i amb l’excusa de veure “destrossar” al Madrid (continuava “tocat” dels quàdriceps), no vaig fer res. Ahir dimecres, Barça: tampoc vaig fer res. Casi tres dies de “panxing”, amb la primera ½ marató de la meva vida a menys de tres dies.
O avui ja em poso les piles, o diumenge les passaré magres (té tota la pinta de que farà una calor de collons...). Així que, quan surti de la feina, cap el Club.

EL PARTIT: Cóm m’agrada el poder tenir la facultat de tenir perspectiva de les coses. Perquè avui no paro de llegir: “... els 45 minuts primorosos del Barça” (i, a partir d’aquest “piropo”, els demés son encara més engrescadors); però... si el Barça no va xutar a porta (ja no dic entre els tres pals) fins passat el minut 20 i pico llarg, com a poc !!!; si a la grada anàvem dient (els culers som així):

- no anem bé... aquest francesos ens foteràn un nyap...

Altra cosa es que, després, tinguéssim uns 18 minuts “endimoniats” i els hi endinyéssim quatre golets com quatre solets, els passéssim per sobre i que després tot fossin flors i violes.. fins que ens van marcar ells (...el puto marcatge en zona !).
I al descans, al bar, tots amb el somriure fluix i amb la baba caient llavis avall... I, començant la segona part, plas ! una altra badada i (ningú ho reconeixerà), a patir perquè no ens fotissin el tercer, perquè aleshores, ja l’hem palmat (repeteixo, els culers som així).
Sort dels “peloteros”, que van adormir als francesos i els van “desquiciar” (què n’és de bo en “Gusiluz”...).
Ara, a esperar al sorteig de quarts... “y que Dios reparta suerte !!!”.

LA FEINA: Se’m està posant dura (la resistència dels clients a acceptar les meves propostes, vull dir); cada cop haig de fer més... per aconseguir menys. A atarse los machos se ha dicho.
.

1 comentario:

  1. Molts ànims, ja veuràs que bé resulta la primera 1/2 i el perillós que és!!!...CUIDADO que enganxa!!!...jeje...Per cert, et recomano que miris aquest video: http://www.youtube.com/watch?v=S8ImpBWTWp8

    ResponderEliminar