domingo, marzo 1

SORT DE LES NOVES TECNOLOGIES . . .


M’he quedat realment “acollonit” de la quantitat de paios (homes) que han acabat la Marató de Barcelona amb la camiseta tacada de sang… de la sang dels seus mugrons !!! (i no parlo de un o dos...).

No és que portessin camisetes “juràssiques” com la d’aquest jove i ja premiat Txabi de l’any 1965; però, per suposat, està clar que no portaven una camiseta “tècnica”, amb teixits de nova tecnologia, per tal de que els seus mugrons no se’ls hi encetessin, i acabessin sagnant en anar-se refregant contra la tela de la seva camiseta durant els llargs més de 42 quilòmetres de la Marató...

Gràcies Nike, gràcies Asics, gràcies New Balance, gràcies Adidas... i a tants i tants d’altres fabricants: els nostres mugrons estan en deute permanent amb tots vosaltres.

Sí més no, si no voleu fer una despesa (no gaire gran, la veritat) en una bona camiseta tècnica, el que heu de fer abans de posar-vos la camiseta i sortir a córrer, es passar-vos pels mugrons (o que us passin, que es millor...) una bona crema/gel hidratant, o glicerina o vaselina, el que sigui... quelcom que faci lliscar -sense refregar- el vostre mugró contra la camiseta.

Esteu avisats...

(ah, per cert: ahir, els pericos, com sempre, es van “cagar”...).

“... y nada vale nada a su alrededor; creen que inventaron el amor. Guardan la llave del misterio a medias con el adulterio..... susurran aquel nombre como una oración y se acurrucan en su habitación para vestir el dulce anzuelo con un manto de terciopelo” (JMS-Los debutantes, 1970)
.

No hay comentarios:

Publicar un comentario