domingo, marzo 8

SEGONA MILLOR MARCA . . . ! ! !

Però si un dia abans d’una Cursa us creueu amb l’Albert i us diu:
- Aquesta Cursa es per fer temps, per millorar marca...
engegueu-lo a pastar fang i no us el creieu ni de bon tros.

Què aquesta era una Cursa per millorar marca ?. Però si hem anat tots amb la llengua fora des del quilòmetre 2 i fins el 5, i del 6 al 7 !!! Quines pujadetes tant llaaaargues i perllongades, renoi !!! (primer per dins del poble i després pel polígon industrial).
El cas es que, tot i la “duresa” de la cursa, el meu temps oficial ha estat de 48’24’’, o sigui, la meva segona millor marca fins ara, 25’’ més que a la Jean Bouin; i es que he aprofitat els últims dos quilòmetres de suau pendent cap avall per recuperar el temps perdut, i l’he acabat “adecentant” amb aquests 48’24’’.

El temps que ens ha fet ha estat esplèndid, tant a l’hora de la Cursa com durant l’àpat i la llaaaarga sobre taula a la Vinya Nova. Per 24 euritos del ala, poc més podíem demanar !!!

I ara, aquesta setmana que entra, a preparar “amb cap” la Mitja...

(per cert, per You-Tube ja deu córrer a hores d’ara el vídeo amb l’arribada “evangèlico-triunfal” d’en “Benedicto-Pau III” a meta...).


“...si la muerte pisa mi huerto ¿ quién firmarà que he muerto de muerte natural ?. ¿ quién lo voceará en mi pueblo, quién pondrá un lazo negro al entreabierto portal ? ¿ quién será ese buen amigo que morirá conmigo aunque sea un tanto así ? ¿ quién mentirá un padrenuestro y, a rey muerto rey puesto, pensará para sí? ¿ quién cuidará de mi perro, quién pagará mi entierro y una cruz de metal...” (JMS-Si la muerte pisa mi huerto, 1970).
.

No hay comentarios:

Publicar un comentario