miércoles, diciembre 16

EL DESEMBOSSADOR...


Sí, ja tenim el nou desembossador (“desatascador”). Si l'any passat l'Eto'o era l'obrellaunes dels partits, aquest any quan els partits s'encallen (com el d'avui) traiem el desembossador: en MESSI; lo d'avui ha estat ben bé allò “d'arribar i moldre”: escassament un minut després d'entrar al camp substituint Touré Yaya , primera pilota que toca... i gol ! El 2-1.
I, per acabar d'arreglar la festa, “el chicha” Pedro ha marcat també en aquesta competició, la del Mundial de Clubs; ha fet dons el “re - repoker” ja que, com a mínim, ha marcat un gol en totes i cadascuna de les sis competicions en les que ha jugat. El 2009 podrà també ser recordat com el “Little-Peter's Year” (i a mi que no m'agrada...).
Però si dissabte guanyem, el Barça haurà completat una temporada de somni (i d'insomni per a la resta d'equips del “Planeta Futbol”): SIS de SIS.
Us imagineu què hagués passat (sí, ja sé que és molt imaginar...) si el Madrid hagués guanyat un triplet ?. Encara avui, sis mesos després, n'estarien parlant a tota hora a les teles, a les ràdios, als diaris (d'allà, of course), refregant-nos-ho pels morros; el tractament dels mitjans, havent-l-ho assolit nosaltres, ha estat diametralment diferent; però, tant se'ns en dona:
- estem a un sol pas de fer “EL DOBLET”, o sigui...
- de fer “DOS TRIPLETS”, o sigui...
- ... de fer un irrepetible -per a molts i molts anys- “ S I S E T ” !!!.
Avui tocava anar amb moto i... collons quin fred !.
A nivell de feina, avui he fet un pre-tancament gaire bé real ja al 100% de la nostra xifra final de vendes, per una banda, i de la nostra xifra final de facturació real per l'altra; i puc resumir-ho (en els dos casos) en només cinc paraules, gaire bé com feia el conegut rapsoda Jesulín de Ubrique:

ES-PEC-TA-CU-LAR . . . ! ! !

En un any com aquest que està a punt d'acabar, tant “difícil, complicao y marrullero” (com diu la lletra de “Cambalache”, el conegut tango cantat entre d'altres per en Serrat) no només “hem salvat els mobles”, no només hem arribat als objectius... sinó que els hem superat !!!. Ha estat el millor any de la nostra curta història (bé, no tant curta, perquè ja son 9 anys... 7 per a mi). Però els que vivim en aquest fascinant món del “ yo vendo esto... ¿ tu me lo comprarías ? ” sabem que, aquestes, són alegries que només et duren 1 segon... just el segon final del 31 de desembre al començament del primer dels segons del 1 de gener, que és quan “el comptador de les vendes a assolir es posa altra cop a zero” i... Sant Torne'm-hi, que no ha estat rés !.
(potser és per això pel que m'he fet un tancament previ 14 dies abans del fi d'any real... per poder donar-nos nosaltres mateixos "un merescut homenatge", per poder gaudir-ne força i per poder celebrar-ho durant un parell de setmanetes !).
Som un petit GRAN equip la gent de LDC !.
.

No hay comentarios:

Publicar un comentario