domingo, diciembre 20

F R E D ...

És la paraula que resumeix la situació climatològica actual. Fred, molt fred (i a sobre, sembla que, demà, pluja...). I aixó que l'hivern “no entra” fins demà... Collons !.

Ahir el partit el vaig veure al Club; esperava que el veuria “rodejat” de socis... però rés més lluny de la realitat: el vaig veure completament sol a la cafeteria (amb aparicions puntuals, des de recepció, de la Núria a cada un dels gols...). I en acabar el partit, i ja que estava al Club, vaig anar a córrer una mica “en plan tranquilo”; em vaig posar a córrer mitja hora a la cinta, al trote, mentre veia per les teles la cerimònia de lliurament del trofeu; vaig acabar completant cinc quilòmetres, fent els darrers sis minuts a ritmes de 2 a 12, 2 a 13, 1 a 14 i el darrer minut a 15. L'objectiu era només “estirar les cames”, que la Cursa del Nassos ja la tenim a sobre (i, pel que sembla, tornarà a ser -com cada any- una “cursa d'obstacles” per culpa dels molts dinars i sopars pre i nadalencs -tant pantagruèlics- de pel mig...).


Avui dia de lo més tranquilot... pel matí de compres per l'Illa, després a veure “els de Miami”, que ja estan aquí per passar el Nadal, i després ja ens hem quedat a casa (siestecita, tele, llibre...).
.

1 comentario:

  1. Sí, sí els nassos no sé com sortirà. Nosaltres ja hem tingut la primera Vikingada, mira el meu blog, després vam sortir i costava còrrer amb ressaca...

    ResponderEliminar