lunes, diciembre 21

UNA MINI-SÈRIE RÀPIDA...

.
Avui m'he decidit per fer una sèrie “ràpida” a la cinta, a veure què tal. Així que en “tirades” de 500 metres, he anat alternant velocitat 11 i velocitat 15, fins a completar tres quilòmetres. I després, empapat de suor, una llarga sèrie d'abdominals i estiraments...
Una cosa m'ha quedat clara: mai aconseguiré anar a 4 minuts per quilòmetres, de mitja, en una de les meves curses de 10 quilòmetres (és clar que això seria acabar la cursa en 40 minuts, cosa que per a mi -i per a la majoria de mortals, no professionals- seria un mega-tiempazo). Crec, seriosament, que el meu “tope” en curses de 10 quilòmetres està en arribar a assolir una velocitat mitja de 4'36'' per quilòmetre (què és com a velocitat constant 13 en cinta) i poder acabar-los en 46 minuts exactes.
Per mi baixar d'aquest temps, avui per avui, és tota una utopia. A la Cursa dels Nassos, el meu objectiu és acabar-la en 47'30'', a uns +/- 4'48'' de mitja...

Demà, sopar nadalenc “d'ex-maragalleros” (companys/es d'escola de quan tots teníem 10, 11, 12, 13, 14, 15 i 16 anys ! ...de gaire bé del començament de l'últim terç del segle passat !); aquest cop portem a un sopar a quatre noves “ressuscitades” (Bego, Núria, Elena i Eugènia)... què content que estarà en Vicenç: quatre dones noves de cop !. I a més a més en aquest sopar, i per primera vegada, serem més dones que homes (8 a 7): coneixent-lo com el conec...més content que estarà encara en Vicenç !!!.
Evidentment, no hi ha hagut sorpreses: en Messi ha estat escollit com a FIFA World Player 2009, per davant -moooolt per davant- del “pecto-abdominales”; i en Xavi ha quedat tercer (el que és incomprensible és que en Kaká hagi quedat per davant de “lo puto Gusiluz”, en la pitjor temporada del brasiler al A.C. Milan; no hauria ni d'haver estat nominat).
.

No hay comentarios:

Publicar un comentario