domingo, diciembre 6

NO HAN ESTAT SET ...

.
...però sí que han estat sis; em notava cansat aquest matí en arribar al Club, així que dels set quilòmetres previstos, només n'he fet sis. He arrancat amb 0,5 a 11 i 0,5 a 12 per continuar 4,5 quilòmetres a "velocidad de crucero" de 13, i fent els darrers cinc-cents metres en dos tirades de 0,5 a 14 i 0,5 a 15. Un bon sprint final!.
I no, sembla que avui tampoc; en ser el “Día de la Constitución” (conegut i celebrat majorment per ser festiu i provocar, la major part dels anys, un llarg “pont”, sinó de què...), crec que avui tampoc els speedy-judges del Tribunal Constitucional no donaran la seva sentència sobre la constitucionalitat del Estatut: com que avui és “la seva festa”, avui hauran fet “campana” i no publicaran avui tampoc la seva decisió final resultat de les llaaaaaaargues i gens polititzades deliberacions (total, què son 3 anyets de rés...).
Continuo discrepant amb l'obertura dels comerços en dies festius (en gran part, per la putada que representa pels treballadors del sector comerç... i el poc reflex en les vendes): lo que vens el diumenge, ho deixes de vendre un dilluns, o un dimarts, o un dimecres...; he vist un reportatge al TN Migdia de Portal del Àngel i Portaferrisa i es podien comptar amb els dits de la ma d'un manc les persones que anaven amb bosses. I aquesta tarde m'he donat una volta per l'Illa i más de lo mismo (tret que, a sobre, a les sis i mitja de la tarda a l'Illa no hi havia gaire bé gent...). Obrir un diumenge, molt aprop de Nadal i un altra, molt aprop de Reis... val. Però tants diumenges és una xorrada... i una putada pels currantes.
.

No hay comentarios:

Publicar un comentario