jueves, diciembre 24

EL MATÍ DE LA NIT DE NADAL, CORRENT...

.
425 calories menys en 24 minuts fent 5 quilòmetres. Això és el que he fet aquest matí.
Aprofitant que m'havia agafat festa, i tenint en compte que aquesta nit comença "la gran bouffe nadalenca" (encara que ja he tingut tres "pre-estrenes" en una setmana) tenia que anar començant "a fer lloc a la panxa"; així que m'he muntat una sèrie semi-ràpida:

he començat amb una tirada de 2 quilòmetres a velocitat 12, per acabar completant els 3 quilòmetres restants en sèries -de 500 metres- a 14, 12, 14, 12, 14 i 12. He acabat altra cop xop, xop (crec que la temperatura de la sala està alta, massa alta...) i fent una bona sessió d'estiraments.

Continuo amb l'habitual molèstia al isquiotibial de la cama esquerra (comença a ser crònica), però que no em molesta gaire al córrer, encara que és una mica "tocacollonets"; però em sento "fora de forma", tot i que aquest mes no m'he descuidat i he anat fent exercici i sèries tot sovint. Vull confiar en que és per la temperatura de la sala (recordeu que soc corredor de "tardor-estiu"), així que espero que a la Cursa dels Nassos (que s'espera "fresqueta") la cosa ja em vagi millor.
.

No hay comentarios:

Publicar un comentario