martes, diciembre 1

UNA MAGNÍFICA IMATGE ...

.
... del esforç d'en Jose en un dels seus durs moments a la Marató de Florència de diumenge (en Pau -al fons- s'hi esforça menys, la veritat...).

Ahir dilluns vaig anar al club a fer "recuperació activa de dia post cursa" (5 quilòmetres en bici a bon ritme, 1,5 quilòmetres en cinta a velocitat 12 i uns últims 500 metres a 15 ! i exercicis de força de braços). Avui hi he tornat, però només per escalfar una bona estona -sol- a la pista de softràquet fins que ha arribat algú amb qui jugar unes partidetes; he acabat fent-ne 3 (les he perdut totes tres) i... cap a casa.
Avui he canviat el dia de festa que tenia previst (d'aquest proper divendres) pel dijous dia 3 (que, a sobre, és el meu sant) perquè, ja que tinc "sessió metge" (analítiques i ecografies, a compte del còlic que vaig patir fa cosa d'un mes) i perdria mig matí dons ja, tant per tant, me'l agafo a compte de vacances... Així de pas potser podré acompanyar a la Marta i a sa mare al aeroport (se'n van a Egipte una setmaneta); dependrà de si l'ecografia me la fan a l'hora prevista, cosa que seria tot un miracle...
.

No hay comentarios:

Publicar un comentario