lunes, noviembre 7

HE TORNAT ! (... o això espero).


Sí, he tornat; perquè la Mitja de Tarragona està a tocar i portava ja una setmana sense trepitjar el club i sense córrer (perquè, ni del que vaig fer dissabte per la tarda, ni del que vaig fer ahir pel matí se’n pot dir “córrer”). Així que m’he plantat al club per “tornar a la normalitat”; poc a poc, però tornar-hi. 5 quilòmetres (4 a ritme 6:00 i el darrer a 5:00) cremant 435 calories en 29:02.
Em trobo “pesat” corrent; i és que no hi ha manera de treure’m aquest poc més de 2 quilos de més que porto a sobre des de l’estiu (hauria de recuperar els 78-79... i estic més a prop dels 81-82, i m'ho noto, encara que idealment hauria de mantenir-me en 77-78 com a tope). Dimecres m’he proposat, aquest cop sí, tornar a sortir a córrer amb els companys, com abans...
Acabo de mig aguantar la primera part del “debat cara a cara d’en Rubalcaba i en Rajoy”; i és el que jo deia aquest matí: és quelcom totalment inútil. El barbes gallec no es mulla en res, de res de res, ni llençant-lo vestit a una piscina olímpica... i el barbes socialista sembla tenir -miraculosament- totes les solucions... que no ha sabut aplicar quan podia fer-ho.
No recordo on vaig veure una vinyeta, ahir o dissabte, que representa cruament i ben bé la realitat:
Diu en Rubalcaba: Qué he hecho yo para merecer esto...”. I diu en Rajoy, a la vinyeta del costat: Qué he hecho yo para merecer esto...”.
La vaig trobar genial, cruament real.

(C.Q.  1.289  143-589-700)

2 comentarios: