domingo, febrero 19

Adéu al 50...


Tot i que les sensacions prèvies a la cursa no eren gaire bones (el no haver entrenat gens durant la setmana i el haver-me passat tot el dia en cotxe no ajudava gaire), la cursa d’avui BDN RUNNING, Memorial Luis Condon -que és corria per primer cop- no m’ha anat gens malament; perquè després de unes últimes curses acabant-les a més de 50’, avui he pogut tornar als “sub-50”; val, sí, per poquet, però per sota dels 50 minuts. Temps real final: 49:53 (clicar per veure Garmin).
Amb l’Esther i en Xavier “hem estat escalfant al pàrquing del Màgic” perquè corríem els tres -com sempre- amb la samarreta Tribanda de tirants i a fora fotia força “rasca”. Fins a set minuts abans de la sortida no hem tret el cap del pàrquing per arrancar a córrer per arribar-nos fins anar a parar al darrera del arc de sortida.
El Xavier, a lo seu, surt molt ràpid. L’Esther i jo també hem anat “a lo nostre”, tot i que ja he vist des del primer moment que avui l’Esther “anava per feina”: ha/hem sortit llençats, a 4:30, durant els primers 2 quilòmetres i mig... i en arribar a la pujada del Parc l’he vist allunyar-se poc a poc...
El recorregut era essencialment planer, tret de la pujada al Parc (“el cim” de la cursa, al quilòmetre 3,300) i el moment de creuar per sobre el pont (quilòmetre 7,700). La temperatura, bona, sense sol i sense vent, no feia fred.

Resultats finalsXavier  38:35     Esther  46:52  (venia de fer millor marca, amb 49:10, a Sant Antoni... per tant, molt excel·lent la cursa la d’avui de l’Esther !; Xavier, tremola: d’aquí a ben poc hauràs de córrer mirant enrere perquè ella no t’enxampi !)     Txabi   49:53
Una altra cursa recomanable: ben organitzada, bon recorregut... bona gent.
I el proper diumenge, la  MITJA MARATÓ DE BARCELONA !
Ja pots entrenar bé aquesta setmana, Txabi.
(C.Q.  154  17-85-69)

2 comentarios:

  1. Bona crònica, com sempre Txabi. Fèia temps que no corria un 10.000 tant ben organitzat i tant ben parit com aquest. Es podia còrrer molt bé. Enhorabona pel teu sub 50' i "nunca mais" +50'. Pel que fa a l'Esther a veure si mica en mica aconsegueix apropar-se als 45'.

    ResponderEliminar