lunes, febrero 6

I, mentrestant, el "nostre" Pepe...


A la NBA, en Kevin Love, dels “Wolves” d’en Ricky Rubio, ha estat immediatament sancionat amb 2 partits per trepitjar-li ahir la cara a Luis Scola, dels “Rockets”, quan aquest estava caigut al terra, tipus Messi. D’això, com ja va passar a la Premier League anglesa de futbol, se’n diu rapidesa.
No els cau la cara de vergonya als d’aquí ?. No, és clar que no: és merengue ( ...però si encara ni ha complert el primer cicle de targetes amb tota la primera volta de la Lliga ja jugada !!!).
Sensació “estranya” la meva de fa una estona:
- després de, exactament, 53 dies he pogut tornar a “cavalcar” sobre el llom de la meva Triumph després de la trompada del 15 de desembre ( ...previ pagament de 1.516,84 euros, és clar, i això que només li he fet lo imprescindible).
M’he sentit de nou com El Llanero Solitarioa llom del seu cavall “Silver”  (....”Hi-yo, Silver, away!”).
 

2 comentarios:

  1. Sobre lo del Pepe...

    Abans he vist a les notícies de TV3 que a l'amic Ibrahimovic avui l'han sancionat amb 2 partits de suspensió, després que aquest cap de setmana (diria), etzivés una planotafa a la cara d'un rival (les imatges valen la pena...); i que això farà que es perdi el trasendental partit contra la Juve.

    I la cosa no acaba aquí, perquè el Milan... no presentarà cap tipus d'alegació... en fi...

    Plans

    ResponderEliminar
  2. És el que passa quan tens un país de fireta. I amb el cap ben alt. Per no ser, no som ni república bananera, que almenys poden fatxendejar del primer terme.

    ResponderEliminar