martes, febrero 7

Come on, legs !


Cicatriu “no cicatritzada”...
Si avui és dimarts -i ho és- avui em “tocavaexercicis de reforçament de cames; i s’ha de ser perseverant amb els plans previstos !. He fet sèries de 100 repeticions en cadascuna de les 5 màquines i, per rematar-ho, 10 quilòmetres en bici, amb una bona resistència de pedals. I és que la Mitja Marató de Barcelona ja és a tocar i hem d’anar ajustant les peces... i vaig força fora de forma (tot i que encara em queden 19 dies pel davant).
“El somni mirandí” sembla ser que s’esvaeix: acabada ja la primera part, 3-0 pels “leones”, que han etzibat 3 “zarpazos” en només onze minuts... Demà és el torn blaugrana enfront el València. Veurem (... patirem !).

Un reconeixement molt merescut pel nostre Edmon López, jugador de esquaix del Club, que -amb només 15 anys- s’ha proclamat aquest cap de setmana Campió d’Espanya sub-19 a Palència; moltes felicitats, Edmon!.

(C.Q.  118  13-70-48)

2 comentarios:

  1. Sèries de 100 repeticions?
    Explica'm això, hehehe.

    Plans

    ResponderEliminar
  2. En una de les màquines, 100 flexions; en una altra màquina, unes altres 100... i així en cada una de les 5 màquines de reforçament de cames.
    Fàcil, no ?
    (deia "sèries de 100 repeticions", i no "100 sèries").

    ResponderEliminar