lunes, febrero 13

El dia més ràpid ! (...més Speedy-Txabi que mai !)


Mai, mai, havia anat tan ràpid des del Club i fins a casa: 2,640 quilòmetres en 4:41 (... a 1:46 el quilòmetre !!!); val, sí, d’acord, anava en moto ( ...però és que vosaltres també sou uns tiquis-miquis i us fixeu en uns aspectes gaire bé irrellevants, no creieu ?).
Fora conyes; és que, per intentar resoldre el tema del pulsòmetre del meu Garmin, li he deixat a l’Albert perquè me’l configurés per tal de que -apart de temps, mitja per quilòmetre i distància recorreguda- a la gràfica em sortís també la freqüència cardíaca. I com que des de dins del club no és pot localitzar els satèl·lits pel GPS, l’he posat en marxa en pujar a la moto per anar fins a casa. I funciona (com veureu clicant aquí), tot i portant camisa, americana i tres quarts d'hivern a sobre, i el Garmin a sota els guants.
I avui al club el que he fet avui ha estat pedalar en  bici 15 quilòmetres (els tres darrers a una molt bona resistència -13- de pedals) en poc més de 40 minuts i cremant gaire bé 315 calories. Una bona sessió d’estiraments... i cap a casa !.
I demà, cap a Girona altra cop; i dimecres Alacant, dijous València i divendres -ja de tornada- les Terres del Ebre. Veurem per on em dona per córrer ! (la roba per fer-ho, està clar, me l’emporto).
(C.Q.  144  16-85-59)

No hay comentarios:

Publicar un comentario