domingo, febrero 5

Com la Heidi…

Avui, en lloc de córrer la Mitja Marató de Granollers (-4 graus en el moment de la sortida) me n’he anat a fer una estona la cabreta pel Parc Natural de Sant Llorenç de Munt, pujant el Montcau, en un matí gris i fred en el que no hi ha mancat la neu. Excel·lent resposta de la Marta a la “encerrona” (li havíem dit que és tractava d’una sortida “planera”, d’anar xino-xano tranquil·lets); hem fet un total de 3,800 quilòmetres de muntanya-muntanya; però sí, sí planers: en un tram de 500-600 metres hem salvat un desnivell cara amunt de 183 metres fins arribar al cim del Montcau (on fotia un fred i un vent de mil parells...). De baixada, i arribant a Mura per anar a dinar a "Cal Carter", la neu ens ha volgut acompanyar una bona estona.
Una bona jornada amb els companys del Cau, companys que ho som des de que teníem 15 anys (... i, per tant, no vull ni sumar els anys que ja fa que ens coneixem i que anem corrent per aquestes muntanyes i camins... !).

Pel que fa als companys Tribanda a Granollers, molt bones sensacions i resultats a La Mitja:
L'Albert se l'ha cruspit en 1:23:05; en David 1:24:50; en Xavier 1:28:25; en Per (millorant marca personal) 1:30:51; en César 1:45:56 i en Tomás (debutant a la categoria) 1:48:02; és clar que en Per, noruec que és ell (corrent avui a  -4 graus) estava "en su salsa"...
El meu amic Joan, no "tribanderu", l'ha fet en 1:35:22; la Belén ha fet el Quart de Mitja (una mica menys de 5 quilòmetres avui) en un temps de 27:14. Sana enveja que em donen tots ells...
Per cert, tot i córrer avui a Granollers el recordman mundial de Marató, en Patrick Makau (que finalment ha fet segon, amb un temps de 1:02:40), la Mitja Marató de Granollers d'avui l'ha guanyat el catalá Carles Castillejo en 1:02:37... o el que és el mateix, li ha tret 3 segons: haurá estat fantàstic el haver pogut veure'ls arribar a meta gaire bé plegats (...un català per davant de 3 keniates !).

1 comentario:

  1. No et deixis enredar, a la sortida feia un solet molt agradable i combatiem el fred amb la tàctica del pingüí, tots ben juntets.

    ResponderEliminar