viernes, julio 17

AQUESTS NANOS ACABARAN AMB MI...


Avui al migdia he arribat a casa cansadot, “fluixot”, no sé realment perquè, però ho estava ... He dinat i he fet una llarga “siesta del borreguito” tombat al sofà. No tenia gens de ganes de sortir a córrer, perquè enganyant-se. En despertar-m'he dit, un cop i un altra:

- Txabi, fot molta calor, i sobre tot molta humitat... quedat a casa, passa de la sortida dels divendres amb els nanos, perquè faràs figa i, a sobre, t'emprenyaràs amb tu mateix..

Així que, sent conseqüent amb els meus pensaments, el que he fet ha estat... llevar-me, agafar la bossa i anar-me'n cap el Club !.

I què m'esperava per la sortida d'avui ? Doncs només 10,8 quilòmetres (per la Carretera de les Aigües fins a la font de passada la carretera de Vallvidrera i tornar). El que us deia: aquests nanos acabaran amb mi !. Però he aguantat bé, molt bé, i a bon ritme.

Definitivament, aquesta ha estat la meva última sortida dels divendres de la temporada: massa calor per córrer. Però divendres que ve el que sí farem serà l'autèntica "sortida humida de fi de temporada": pujarem corrent des del Club fins a la Carretera de les Aigües i allà farem un autèntic akelarre de cervessa al "quisquito" que hi ha allà dalt, i tornarem a baixar corrent fins al Club (una mica més “xispossos” que a la pujada, és clar...).
I, al Setembre... tornem-hi !!!.
.

No hay comentarios:

Publicar un comentario