domingo, julio 5

A PUNT PER SORTIR A CÓRRER ...

.
Són poc més de les set del matí; ja fa una bona estona que m'he llevat; avui he dormit “de un tirón”, sense despertar-me ni un sol cop (crec que si no m'hagués posat el despertador, avui m’hauria quedat “clapat”). I, com en cada dia de cursa, m’he llevat fent-me mal alguna part del meu cos: avui el que tocava era la ja clàssica punxadeta a final de l’esquena, a l'alçada de la cadera, del tipus “tetotalapintadequetagafaràunbrotdeciàtica”.... Però espero que com cada cop, en arrancar a córrer, tot acabi en un no res.
M’estava passant el raspall de dents fa uns minuts... i ja suava al bany com un beneït. No sé, no tinc termòmetre aquí a casa però ara, a un quart de vuit del matí, ja deurem estar a uns 25 graus i el sol ja està present allà dalt en tot el seu esplendor.
Això d’avui serà dur.
HIDRATACIÓ ... aquesta és la paraula clau d’avui.
He acabat d’esmorzar abans de les set les clàssiques torrades amb oli i pernil dolç, el plàtan, el cafè amb llet doble amb cereals... i mig litre d’Aquarius, que acabarà sent litre i mig abans de que surti de casa.
Darrera cursa de la temporada i, tot i el handicap de la calor, espero poder fer una bona marca, però sense forçar ni un pel.
Apa, ens veiem desprès amb el detall de la cursa (que, per cert, acabarà amb un esmorzar popular segons em sembla haver llegit per algun lloc). La samarreta que ens han donat és “tècnica” (no està malament) i d’un “discret” to groc... però jo correré amb la “naranjito” dels Runners del Club (l’altra ja me la posaré en acabar).
Siau !.
.

No hay comentarios:

Publicar un comentario