sábado, julio 11

RES MILLOR...

.
... que una bona pedalejada en bici a la sala del Club per fer una bona suada perquè se’t passin totes les tonteries. 10 quilòmetres pedalejant a molt bon ritme i samarreta “empapada” com mai (però cremant només menys d'una quarta part de les calories que cremes fent els mateixos 10 quilòmetres corrent...). A més, he recordat que feia mesos (un any potser?) que havia abandonat, oblidat, el fer exercicis “del tren superior” a les quatre màquines de la sala i avui els he recuperat, fent sèries llargues d’exercicis de braços. No sé qui em recordava fa poc la importància del equilibri en l’alternança dels exercicis del tren superior i del inferior (un article d’en David a la revista, crec recordar...) i ja feia massa temps que només em dedicava a les meves cames.
Desprès de cinc dies solejats i de calor per “la capital del reino”, avui gaire bé no he vist el Sol, però fot una xafogor enganxosa; sembla ser que demà sí que podrem baixar a la piscina a prendre el Sol en tornar del MNAC. Veurem.
Sembla ser que tenim Eto’o per una temporadeta més: però preveig que aquesta temporada -que pot ser la seva darrera a ca’n Barça- no serè tan bassa d’oli com la passada: a Guardiola se li gira feina... i, si us plau, que algú li posi un morrió a Laporta, please....
.

No hay comentarios:

Publicar un comentario