martes, julio 7

JA CONEC ELS NOSTRES “SOCIS MADRILENYS”... !

.
Aquesta tarda, en tornar de Pozuelo d'Alarcón, m'ha donat encara temps per passar-me pel gym “Castellana 1986 - Sports Club” situat a la mateixa Estació de Chamartín. I no està gens malament, encara que una mica enrevessat... Amb la de vegades que he estat dies i dies per feina per Madrid i encara mai m'hi havia apropat. Es el gym “soci nostre a la capital del reino", de manera que si un madrileny “aterra” per Barcelona i vol anar a Can Mèlich, només ensenyant el seu carnet pot utilitzar les nostres instal·lacions. I això és el que jo he fet avui, però a l'inrevés: sent soci de Can Mèlich he ensenyat el carnet i m'han deixat passar a fer el que jo volgués (les dones, però, ni tocar-les m'han dit...).
He anat bàsicament a fer estiraments perquè, després de la Cursa de diumenge i els més de 700 quilòmetres en cotxe d’ahir (amb quatre visites a clients incloses) i els més de 100 d’avui, estava baldat, acartronat, fet un “quatre”. Així que he corregut una mica, he fet una mica de bici.... i estiraments, moooolts estiraments i abdominals.
Encara no sé si tornaré dijous a mitja tarda o divendres. “Bussines is bussines” i si em trobo que tinc tela per tallar per aquí, doncs em quedaré a tallar-la, “que no está el horno para bollos...”. Demà la feina em pinta prou bé i confio en poder donar un bon “pelotazo” (avui tampoc no ha estat gens malament) del estil del d’en “Florentino Muchosmillones pá ná”, en la seva vergonyosa requalificació -temps enrere- dels terrenys de la Ciutat Esportiva del Madrid (... serà que todo se pega por aquí en la capital).
Siau !
.

No hay comentarios:

Publicar un comentario