viernes, julio 3

S’ACABA (SEMBLA) L’ONADA DE CALOR…



Divendres tarda, 27 graus aquí a Esplugues a les 17,30; però sembla que el pitjor ja ha passat. Però es curiós, jo que em defineixo com a individuo de “tardor - hivern”, no he tingut massa calor aquest quatre dies de “canícula” la veritat (serà que em faig gran i que el metabolisme m’està canviant o se’m està espatllant...?.).
Ahir ja anava millor de l’esquena, així que en arribar al Club i veure a Susana corrent per la cinta vaig decidir que “per acabar d’arreglar” la contractura, el millor eren uns partidets a soft-raquet amb ella. I quatre que em varem fer. Em diverteix jugar amb la Susana; obvio el clàssic comentari masclista de “per ser dona no juga malament...” perquè la veritat és que està agafant un bon nivell i per a mi (que no soc cap number one en això del sof-raquet) és una bona manera de fer una bona estona d’exercici sense la tensió de tenir que jugar a tope contra algú que ja saps per endavant que t’apallissarà. Potser no milloraré el meu nivell jugant amb Susana, però gaudeixo jugant-hi (no en dona una per perduda la tia...!). Espero que ella no s'acabi aborrint de jugar amb mi.
No tinc gens de ganes de sortir a córrer i, a més, tinc “deures” aquesta tarda. Diumenge hi ha cursa a La Maquinista i no estic en condicions de fer gaires esforços previs. Seran uns 10 quilòmetres “durillos” els de diumenge perquè calor, el que se’n diu calor, en farà. Demà, amb la Marta, aprofitarem per anar de rebaixes a La Maquinista perquè no és fins demà que allà ens donen els dorsals i les samarretes i tot allò que hi posen a les bosses.

I dilluns... cap a Madrid ! que presenten en Christiano Ronaldo al Bernabéu i això sí que jo no m’ho perdo.... ( ja !).
.

No hay comentarios:

Publicar un comentario