sábado, noviembre 7

COLLONS QUIN FRED A CA'N CULÉ !

.
Partit gens lluit el d'aquesta nit... però el que compta és el resultat: 4-2 (punyeter segon gol del Mallorca...). És de videoteca el cop d'esperó/assistència d'en Ibrahimovic a Pedro en el primer gol. En Guardiola s'ha marcat una xulería de les seves i ha deixat a la banqueta en Xavi, a l'Iniesta, a l'Alves i en Messi i, amb ells a la banqueta, el Barça ha sentenciat el partit a la primera part (3-1, amb dos gols d'en Pedro i un del Henry).
Però... collons quin fred hem passat al camp aquesta tarda/nit ! Dels de sortir amb el “moquillo” penjant, tot i lo abrigat que anava.
És curiós amb la facilitat en que ens fan gols aquesta temporada; el segon d'avui del Mallorca els ha agafat a tots adormits, ja camí de les dutxes (amb lo important que serà -si segueixen les coses com ara- el gol average).
La cama esquerra, la del cop del matí quan he caigut, va bé, no fa mal. Sort que no ha estat un cop, sinó una rascada, una bona rascada.
He anat a buscar el dorsal per la cursa de demà... però no sé cóm, ni on, l'he perdut !. No sé on collons l'he deixat.
Ah!... i també he perdut les ulleres, una de les quatre que tinc (llastimosament, les que millor em quedaven, segons la Marta). Darrerament, no faig més que perdre (o, sí més no, no trobar) les coses...
.

No hay comentarios:

Publicar un comentario