viernes, noviembre 13

A DOS DIES DE LA CURSA...

.
Diumenge, cursa a Sant Vicenç dels Horts.

Pobre gent...! és la primera que en fan una i està sent un desastre el tema de les inscripcions (“no ho tenen gens per la mà”) i les dificultats per apuntar-s’hi són grans i diverses (en Pau, finalment, desesperat, no s’hi ha apuntat...). Ja n’aprendran, és la primera...

Setmaneta “tonta” la que he tingut: dilluns vaig anar a fer “recuperació activa” amb bici; dimarts vaig sortir a córrer pels voltants de casa; dimecres i dijous no vaig fotre “ni brot” i aquesta tarda he anat a fer 13 quilòmetres amb bici i una llarga sessió d’estiraments. El cop a la cama -de la caiguda de dissabte passat- cada cop te més “tonalitats diverses” i tinc tota la zona “endurida”, però en principi no em molesta per córrer. Veurem si continua així diumenge, perquè a sobre no l’he preparat gens bé aquesta cursa (i no deixen de ser 10 quilòmetres i, com sospito, no seran planets precisament...).

Hem quedat amb l’Albert i els altres poc abans de les nou del matí pels voltants de la zona on es repartiran els dorsals i els xips (no correm amb xip propi aquest cop, ja que suposo que en ser la primera, no l’han organitzat per mitjà dels de Champion Chip).

I quan acabi la cursa... cap a San Just, que hi ha XXXIII edició de la Cursa-Baixada de Karts de Coixinets, tot un clàssic (no perdeu de vista el dorsal 202 del nostre Edu de Can Mèlich, a la categoria “mòmies”, també anomenada “veterans”...).
..

No hay comentarios:

Publicar un comentario