viernes, noviembre 6

I AVUI.... FESTA !

.
Conseqüentment amb la màxima que diu:

“qui guarda quan té, té sempre que li convé...”

avui tinc festa, perquè em queden dies de vacances (bé, mitja festa, perquè els divendres -des de ja fa mooooolts anys- no treballo mai per les tardes). I, en principi, tindré també festa el divendres 28 i el dilluns 30, ja que estava previst que me'n anés a Florència a acompanyar als companys que correran la Marató florentina... però finalment no hi vaig perquè ho he canviat pel repte d'intentar superar la meva millor marca personal, la de la Jean Bouin del 2008 (cursa que aquest any es corre el 29).
Matí festiu ocupat en anar a fer-li una gestió a Tràfic a l'Andrea i en “anar a fer la compra”, com faig cada setmana... amb la diferència de que -avui- en fer-ho a les onze del matí, he anat molt ràpid.

M'ha despertat aquest matí una “súper rampa” al bessó de la cama esquerra, cap allà les set i mitja del matí. I ja han passat sis horetes des d'ençà, i encara tinc la cama ben adolorida. L'esquerra, seeeempre l'esquerra. Aquesta tarda (després de fer “el canvi d'armaris” aprofitant el dia de festa, que ja toca...) aniré al club a estirar les cames: una mica de bici i a “jacuzzi't-zar-les”, per estovar-les... que diumenge tinc Cursa.

Demà, partit al Estadi... i esperem que els culerots espavilin i que finalment no ens acabi sentant malament “l'ensaïmada mallorquina” que ens prendrem a partir de les vuit del vespre (excel·lent començament de temporada del equip d'en Gregorio Manzano, sobre tot al Ono Estadi).

Per cert... quins collons els de “la patronal del futbol” ! (la Lliga de Futbol Professional). Volen convocar -si no l'han convocat ja a hores d'ara- una vaga perquè no estan d'acord en que els pobres jugadors estrangers, que cobren tants i tants milions d'euros l'any, paguin com la resta de mortals. Fins ara, gràcies a la “entente Florentino-Aznar” de ja fa uns anys a ran del fitxatge d'en Beckham, paguen un 24% i la resta -en les mateixes condicions, les de cobrar més de 600.000 euros l'any- paguen un 43%. Què hi ha al darrera de tot això ? Dons que, normalment, els impostos d'aquestes “figuretes” els paguen el Clubs...

(encara que, en principi, la normativa coneguda popularment com “llei Beckham” era per atrau-re gent al país, però pagant menys impostos, i tractar d'evitar “la fuga de cerebros espanyols” i fer atractiu -fiscalment- el que vinguessin bons investigadors ... i ja sabeu que “cerebro” i “jugador de futbol” no van precissament de la mà...).

Repeteixo... quins collons !.
.

No hay comentarios:

Publicar un comentario