lunes, noviembre 23

SETMANA FINAL…

.
… i la comencem bé !
El proper diumenge la Jean Bouin i avui dilluns sense poder anar a entrenar (ni a córrer pels voltants de casa) per la punyetera reunió de la comunitat que, a sobre, ha acabat “a las quinientas”; demà, partit vital de Champions al Camp Nou i “más de lo mismo”; ja no serà sinó fins dimecres que -si no es torça res- faré acte de presència pel Club per preparar una mica la Cursa. I ja no hi tornaré a anar fins els divendres; dissabte, a descansar i diumenge... a per l’objectiu, el mateix que des de dissabte veig a la porta de la nevera en llevar-me al matí, i per la nit: aconseguir baixar dels 47’58’’.
Bonica manera de preparar una cursa tant important per a mi...
Parlant de Champions: espero que demà la culerada no xiuli a Samuel Eto’o, perquè no s’ho mereix. I esperem que en Messi no se’ns “trenqui” per forçar-lo a jugar demà (i lo fotut és que l’hem de forçar, perquè perilla la nostra continuïtat a la Champions) i que no pugui jugar diumenge contra els “merengones”, que vindran crescudets.

A nivell de feina, immillorable manera de començar la setmana... si tots els dilluns fossin com el d’avui, només treballaria els dilluns !.
.

2 comentarios:

  1. Hola Txabi, m'acabo d'afegir com a seguidora teva, ho has vist?

    ResponderEliminar
  2. Sííí...
    i llàstima de "la canalla" ahir, no ?. Sempre he pensat que s'han de tenir ben grossos (ells i elles)per pujar fins allá dalt i mirar cap abaix i veure tot aquella gent allá baix tenint només 6 ó 7 anyets !.

    ResponderEliminar