domingo, noviembre 8

TOMA, TOMA I TOMA… !

Tot i amb el maluc queixant-se'm a partir del quilòmetre sis, anar amb el nas tapat “i el moc penjant” des del quilòmetre zero (què dur va ser anar al Camp Nou ahir al vespre!) i amb el tram final, darrer quilòmetre i mig, per la Carretera de Sants amb el vent bufant de cara… he entrat a meta en 49’08’’. Això vol dir… prova superada! (temps millorat en 2’26’’ pel que fa al meu temps de l’any passat!). He entrat el 635 de 1.138 corredors que han acabat la Cursa.
He anat "despistat" tota la cursa pel que fa als quilòmetres que anaven passant, perquè o no veia les senyals, o no hi eren; i no ha estat fins el quilòmetre 8, ja al carrer Tarragona, abans de plaça Espanya, que he vist la primera senyal. Aleshores he pogut comprovar que portava un temps de 39’30’’ i he pensat:
“Txabi, si mantens viu el ritme i no et deixes anar (com de costum), pots baixar de 49’..”
Així que durant els dos últims quilòmetres me’ls he passat dient-me jo mateix:
- va capullo, ara no afluixis...
així que els he acabat fent en 9’34’’ que vol dir a 4’47’’ el quilòmetre (gens malament per a mi sent ja els dos quilòmetres finals i en les condicions en que anava...).

I ara... Sant Vicenç dels Horts la propera setmana (que em fa més por que una pedregada, perquè de pla, Sant Vicenç no en te res...). Ja veurem.
.

No hay comentarios:

Publicar un comentario