martes, enero 12

BUEEEENO…..

.
… sembla que hem trencat el cercle viciós del “no anar a córrer”. Tot i que tornava a no tenir gens de ganes de córrer, me’n he anat cap el Club; he estat, però, a punt de dedicar la jornada al soft-ràquet, com ja feia l’any passat els dimarts, però la Susanna estava feta pols i no tenia gaires ganes de jugar-hi, així que m’he posat a córrer a la cinta. I ja posats, perquè no fer una mini sèrie "ràpida" de 3,5 quilòmetres ?:
1 quilòmetre a 13, 1/2 quilòmetre a 15, 1 quilòmetre i mig altra cop a 13, per acabar fent el darrer 1/2 quilòmetre a 15... tot en 14’40’’.
En acabar, i mentre estirava, tant l’Albert com en Pau m’han fet veure, de bon rotllo, que “lo de fer jo la Marató de Barcelona era una bogeria...”. I m’ho han raonat bastant, sense dramatitzar, però posant-me els punts sobre les is:

- en tot cas, vine a córrer amb nosaltres la Marató de Sant Sebastià (Donosti) a finals de novembre, el 29 concretament, però preparant-nos ben a consciència un cop passat el mes d'agost...
... m’ha recomanat l’Albert.
I crec que és una bona opció i que li faré cas: diuen que és preciosa de fer, amb un "ambientazo" de gent i bastant “llanera”. A la Marató de Barcelona el que potser sí faig és entrar a la cursa al quilòmetre 21,5 (a la Avda. Meridiana, cantonada amb Felip II) per fer la segona meitat, fent així una espècie de “Mitja Marató de Barcelona a mida”, passant “només” per:

MERIDIANA-BAC DE RODA-GRAN VIA CORTS CATALANES-RBLA PRIM-AV.DIAGONAL-BAC DE RODA-MARROC-AV. DIAGONAL-Gir a BADAJOZ-AV.DIAGONAL (costat muntanya)-Gir AV. DIAGONAL (costat mar)(KM 30)-PL. DE LLEVANT–TAULAT-SELVA DE MAR-AV. DEL LITORAL-ARQ. SERT-SALVADOR ESPRIU-PL. DELS VOLUNTARIS OLÍMPICS-MARINA-AV. ICÀRIA-PG. DE CIRCUMVAL.LACIÓ-PG. PICASSO (KM 35)-PG. PUJADES-PG. LLUÍS COMPANYS-ARC DE TRIOMF-PG. DE SANT JOAN-AUSIAS MARCH-PL URQUINAONA-RDA SANT PERE-PL. CATALUNYA-AV. PORTAL DE L´ANGEL-PL CARLES PI I SUNYER-CUCURULLA-DELS ARCS-PL. NOVA-AV. CATEDRAL-VIA LAIETANA-JAUME I (KM 38)-PL. SANT JAUME-FERRAN-RAMBLA DELS CAPUTXINS-RAMBLA SANTA MÒNICA-PL. PORTAL DE LA PAU (KM 39)-PG. JOSEP CARNER-PL. DE LES DRASSANES-AV. PARAL.LEL-RDA. SANT PAU (KM 40)-URGELL-SEPÚLVEDA (KM 41)-AV. PARAL.LEL-PL. ESPANYA (KM 42) amb ARRIBADA a AV. Mª CRISTINA (KM 42,197).

Collons, quina raó teníen l'Albert i en Pau !... només d’escriure el recorregut d’aquesta Particular Mitja Marató barcelonina meva... i ja estic esgotat !.
.

3 comentarios:

  1. Ben fet Txabi, un paio intel.ligent!

    ResponderEliminar
  2. Bé, aquestes coses s'han de decidir amb calma, en fred. Si ara ho veus així és que probablement havia de ser així.

    Però si vols fer alguns quilòmetres a Barna, un servidor estaria encantat de tenir-lo al costat, ni que sigui una estona.

    ResponderEliminar